Management for hire

Ledelse for utleie dekker alt fra øverste leder til mellomleder ned til teamleder. Når du står fast og trenger noen som kan hjelpe til i en overgangsperiode vil vi tilby høyt kvalifisert personell til kortere eller lengre oppdrag.

Tradisjonelt

????????????????????????????????????????????????????”Management for Hire” er tradisjonelt sett brukt av konsulentselskaper som setter inn noen nøkkelpersoner med bred kompetanse som har anledning til å se på bedriften med nye øyne. I sluttenden leveres en rapport som bedriften velger å ta i bruk eller ikke. Det gir, som oftest, et godt bilde av bedriften, men tar tid og gir ingen virkning før en eventuelt tar i bruk virkemidlene som blir anbefalt.

Løsningsorientert

B2B Salg og Executive sin utleide ledelse skal være rettet mot hva bedriften gjør og sørge for å forbedre/endre prosessene løpende. Lederen skal kunne ta de harde valgene og lede bedriften/avdelingen/teamet videre frem til en permanent leder er på plass. Bedriften skal ikke lide i en overgangsperiode, men heller benytte tiden til å forbedre og spisse strategien som er satt.

B2B Management for Hire ønsker å sette riktig midlertidig leder med rett kompetanse til jobben og å hjelpe bedriften med å finne den permanente lederen i denne perioden.

Alle ledere som er leid ut av B2B Management for Hire har ved behov et rådgivende team bak seg hos våre konsulenter i B2B Salg for å kunne ta best mulige beslutninger for din bedrift.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med bemanning av en dyktig leder? 

Ta kontakt i dag:
Tlf.: +47 22 12 03 25
Mail: kunde@b2bsalg.no

Følg oss på våre sosiale nettsteder:

B2B LinkedIn – bedriftsside
B2B LinkedIn – presentasjonsside
B2B Facebook – rekruttering
B2B Facebook – salg
B2B Twitter
B2B Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, vekst, utvikling, strategi HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.