Jobbsøkere

Klar for nye utfordringer? – Og vil du sikre din videre karriere?

B2B Rekruttering & Innleie kan gi deg nyttige tips om hva som er viktig i en jobbsøkerprosess og hvordan du kan bygge karriere videre.

Våre spesialistområder salg, marked, service og ledelse. Vi hjelper også våre kunder med rekruttering av unge talenter og kandidater som er tidlig i karrieren. Noen av våre oppdrag er også innen andre spesialistfelt som koordinatorer innen administrasjon og ledelse, kundeservice, kundesupport, PR, kommunikasjon og online ressurser (SEO/SEM) som er fokusert mot marked og kunder.

B2B, business to business, også kalt det profesjonelle markedet er vårt hovedfokus, men vi har også oppdrag og fagkompetanse innen B2C som er segmentet rettet mot forbrukere.

Vil du være en av våre kandidater?

B2B rekruttering og innleie av konsulenter i salg, marked, service og ledelse.

 

Finn din drømmejobb innen salg, marked, service eller ledelse gjennom å registrere deg i vår base i dag!

B2B Salg er alltid på jakt etter gode talenter og oppfordrer kandidater til å registrere seg i vår CV-base du finner her eller via første forsiden www.b2bsalg.no  («registrer CV»).

 

 

Vi gjennomfører også anonyme search prosesser som ikke annonseres. Om du registrerer deg vil du være en av våre kandidater som vi kan ta kontakt med i oppdrag og roller som matcher din erfaring, din kunnskap din interesse og bakgrunn.

Vil du bli en av våre B2B konsulenter?

B2B tilbyr også innleie av ressurser innen salg, markedsføring,  kundeservice og ledelse. Om du ønsker å bli en B2B konsulent til prosjekter som: Pilotprosjekter, Oppstart av ny salgs- og markedsorganisasjon, test av et saltstiltak, midlertidig prosjekter hos våre kunder eller være vikar for en kundes ansatt, anbefaler vi deg at du registrerer din CV.

Registrer din CV på 1-2 minutter

Dersom du ønsker å være en av våre prefererte kandidater innen salg, markedsføring, service  eller ledelse kan du registrere deg i en av B2B CV baser (selgerbasen, markedsførerbasen, kundeservice, lederbasen eller talentbasen). Dette gjør du ved å gå via Ledige stillinger og søke på en av B2B basene. Du velger selv den basen som passer din erfaring og kompetanse eller det fagfeltet du ønsker å jobbe innen. Registrering gjør du her: registrer CV. Tips: du kan også laste opp din private CV. Registrer da først dine personlige data, last deretter opp din private CV under knappen «vedlegg».

CV Tips  

I forbindelse med alle jobbsøknader og rekruttering er CV en naturlig del (Curriculum Vitae – ”livsbeskrivelse”). En CV utgjør en viktig del av en søknad og en rekrutteringsprosess. Mange ser først på denne før søknaden leses igjennom – dette gjør at din CV bør være så god som mulig og innholdet bør helst være tilpasset den stillingen du søker på.  Det kan være en god investering å bruke tid på en god CV. Les mer om B2B Salg tips til CV:  CV Tips

Intervjutips

I alle jobbintervjuer skal du vise deg fra din beste side. Blid, engasjert og interessert er ord som intervjuer bør sitte igjen med. Det er mange små, men viktige ting som bør være på  plass i et intervju. Møte godt forberedt, opplagt og å ha en behagelig fremtoning skinner alltid igjennom under intervjuet. Les mer om B2B Salg tips til intervju:  Intervjutips.

Karriererådgiving

Å gi gode karriereråd til ikke enkelt å gi på generelt grunnlag, men visse generelle retningslinjer og metoder kan være fornuftig å følge. Dine karrieremuligheter er avhengig av personlighet, egenskaper, bransje og de stillingsmål du måtte ha.

Å gjøre karriere er å ha rask fremgang, vanligvis, innenfor yrkeslivet. Mange ser tilbake på karrieren, men viktigere er det å se på din fremtidige karriere ut i fra hvor du er i dag. Det er alltid en avveining mellom ambisjoner, stamina på den ene siden og din personlighet og livssituasjon på den andre. Skal du lykkes i karrieren er det essensielt at du innfrir det du ønsker å holde på med samtidig med at du må være forberedt på at du fra tid til annen må gjøre arbeidsoppgaver som ikke passer deg. Når du gjør oppgaver som ikke passer deg må du passe på at dette ikke tar overhånd. Det er da ikke et spørsmål om du går på en ”smell”, men når du går på en ”smell”. Verken arbeidsgiver eller du er tjent med at du går på en ”smell”. Les mer om B2B Salg tips til Karriererådgivning: Karriererådgivning.

Analyser

I profesjonelle rekrutteringsprosesser består deler av prosessen å gjennomføre analyser av kandidater. Disse analysene kan variere fra personlighetsanalyser som kartlegger en persons personlighetstrekk og personprofil, evne og ferdighetstester som kan være nyttige når man skal vurdere kandidaters fremtidige muligheter til jobbsuksess og drivkraftanalyser som viser noe av våre lidenskaper og hva som motiverer oss. Drivkraftanalysene forklarer også hvorfor vi engasjerer oss i ulike problemstillinger og hvorfor vi har høy ”drive” innen enkelte områder. Det finnes også mange andre type analyser og tester, som for eksempel teamanalyser. Mer om analyser og hvilke B2B salg bruker kan du lese under: Analyseverktøy.

B2B Salg bruker forskjellige analyser avhengig av hvilken rolle og stilling rekrutteringsoppdraget gjelder og hvilken profil våre kunder og oppdragsgiver søker etter. Mer om B2B Salg kandidatbaser kan du lese om under denne linke: B2B CV baser.

Lykke til videre i karrieren!

B2B Salg anbefaler deg å være aktiv og følge med i markedet. Vi håper å bistå i din videre karriere. Om du er en av våre kandidater er vårt mål at du skal ha en god følelse under hele prosessen og vi gir deg gjerne tips og råd på veien.

Følg oss gjerne på sosiale medier. Her får du tips om karriere, CV, jobbsøk og fremtidige muligheter:

B2B LinkedIn – bedriftsside
B2B LinkedIn – presentasjonsside
B2B Facebook – rekruttering
B2B Facebook – salg
B2B Twitter
B2B Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, salgstrening, salg, vekst, utvikling, strategi, HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.

Lykke til med jobbjakten og videre karriere!

Hilsen B2B teamet