Salgssjef til leie – Interimleder

En ansettelse kan ta tid og en midlertidig salgssjef er en god løsning for å komme raskt i gang.

B2B Salg har spesialisert seg på rekruttering av salgspersonell og har derfor gode salgsledere og ledere med fokus på vekst i sitt nettverk.

Ved oppstart eller introduksjon av nye produkter/tjenester trenger en ofte nye ansatte med riktig profil og egenskaper. Et godt trykk på nylansering eller salgsoffensiver kan ofte være et vinn eller forsvinn for produktet/tjenesten
og i noen tilfelle for bedriften.

En salgssjef med god erfaring fra tidligere salg vil fungere som motivator, ledestjerne og konsulent for bedriften, selgere og ledelsen.

B2B Salg har den rette midlertidige salgssjefen (salgsdirektør, head of sales, salgsleder, teamleder, vekstleder) og vil med B2B Salg sine ansatte kunne være et rådgivende panel for den midlertidige lederen i en krevende periode for bedriften.

I kombinasjon midlertidig salgssjef, rekruttering av ny permanent salgssjef og med flere selgere som skal på plass kan B2B Salg bistå med både rekruttering og omlegging av organisasjonen for å stryke bedriftens salgsapparat.

Praktisk tilnærming.
Med en praktisk tilnærming og handlingspregede planer fra B2B Salg vil din bedrift raskere komme frem til ønskede resultater.

En innleid salgssjef fra B2B Salg kan også gjennomføre oppbygging og utvikling av nye og eksisterende salgsteam og gjennomføre trening og utvikling av nye selgere og drive en av disse opp som nye leder.

I en tidsavgrening og gitt periode vil du ha en erfaren salgslederressurs som samtidig kan gjennomføre etbalering og utvikling av et slagkraftig salgsteam.

Hvorfor bruke B2B Salgs som leverandør av interimleder i salg?

  • Vi er rendyrket på rekruttering innen salg og salgsledelse. Vi kan salg, selgere og salgsledere og holder oss til det.
  • Våre senior konsulenter har mer enn 20 års erfaring med å ansette, trene, utvikle, lede, målstyre og rekruttere selgere og salgsledere. Vi vet hva som fungerer i salg og hva som ikke fungerer.
  • Vår incentivmodell er slik at vi har felles interesse med klienten – en betydelig andel av vårt honorar er avhengig av at ansettelsen blir vellykket.
  • B2B Salg bidrar med individuelt tilpasset ledelse, rådgivning, trening, utvikling og oppfølging av selgere i hele interimperioden.
  • B2B Salg legger usedvanlig stor vekt på å lage en komplett og presis beskrivelse av den aktuelle stillingen.
  • B2B Salg utarbeider en uvanlig grundig profil på personen som skal bekle stillingen  og hva vedkommende skal oppnå.

Trenger du en dyktig salgsleder i en kortere periode? 

Vil du vite hvordan du i en gitt periode kan benytte deg av en innleid salgsleder som kan bygge din salgsorganisasjon, rekruttere selgere og coache et nytt team?

Ta kontakt i dag:
Tlf.: +47 22 12 03 25
Mail: kunde@b2bsalg.no

 

Følg oss på våre sosiale nettsteder:

B2B LinkedIn – bedriftsside
B2B LinkedIn – presentasjonsside
B2B Facebook – rekruttering
B2B Facebook – salg
B2B Twitter
B2B Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, vekst, utvikling, strategi HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.