Selger til leie

REKRUTTERING – INNLEIE – SALGSTRENING – LEDERUTVIKLING – MØTEBOOKING

Har du og din bedrift behov for en profesjonell selger nå,  på kort sikt og til en tidsbestemt periode? Kanskje skal dere etablere et nytt team i Norge eller en annen del av landet og ønsker å først kjøre dette som et prosjekt?

B2B Salg AS tilbyr våre kunder bemanning og vikartjenester innen salg, kundesupport og markedsføring.

Om du ønsker midlertidige ressurser, vikarer, dyktige kandidater til et prosjekt kan vi hjelpe deg med raskt tilgang til profesjonelle selgere. Å ansette for en begrenset periode kan spare tid og investeringer og minimalisere risiko. B2B SALG AS har fokus på selgere, vi har et meget godt nettverk, egne baser nettopp for fagpersoner innen salg og markedsføring.

Trenger du 1 selger, 2 eller flere selgere? Kanskje du trenger å etablere et helt team?

Selger til leie
– selger, salgskonsulent,  Account Manager, Key Account Manager, Account Executive, selger B2B og selger B2C, Business Development Manager er noen av stillingene og rollene vi kan besette på kort tid og som en midlertidig stilling. Våre kandidater har vi fra SELGERBASEN, en base B2B SALG AS har bygget opp, holder ved like og som består av flere tusen norske selgere med kompentanse i mange bransjer. I tillegg annonserer og søker vi etter dyktige og riktige selgere for leie og vikaroppdrag.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med bemanning av en selger som skaper resultater?

Ta kontakt i dag: Tlf.: +47 22 12 03 25
Mail: kunde@b2bsalg.no

Følg oss på våre sosiale nettsteder:

B2B LinkedIn – bedriftsside
B2B LinkedIn – presentasjonsside
B2B Facebook – rekruttering
B2B Facebook – salg
B2B Twitter
B2B Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, vekst, utvikling, strategi HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.